Rowan Park
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siirry alas
avatar
Rowan Park
Admin
Viestien lukumäärä : 19
Join date : 23.03.2021
https://rowanpark.forumotion.eu

Valmennustiimit etsivät osallistujia Empty Valmennustiimit etsivät osallistujia

Ti Maalis 23, 2021 2:08 pm

Valmennustiimit starttaavat!Pyrimme starttaamaan valmennustiimit mahdollisimman pian, kun ryhmiä on saatu vähintään kaksi.

Tiimien valmennuksia pyritään järjestämään vähintään kerran kuukaudessa ja valmennuksissa on etuoikeus osallistumisissa tiimien jäsenillä. Täyttämättömiä paikkoja voidaan jakaa ulkopuolisille.

Koulu-, este- ja kenttäratsukoille on omat tiiminsä ja ne on jaettu tasoittain. Tiimien työskentely pyrkii olemaan kehittävää, joten halutessasi mukaan tiimiin, kannattaa miettiä mikä on teidän tavoite ratsukkona ja kuinka lähellä olette jo tavoitettanne. Kannattaako pyrkiä etenemään enää valmennusten kautta tasoilla, jos olette jo huipulla tai saavuttaneet tavoitteenne.

Valmennukset ovat osallistavia: ratsukolta tulee aina tulla jokin tuotos valmennuksesta. Valmentajalta tulee aina pohjaa, johon nojata omassa valmennustuotoksessa sekä kommentti valmennuksesta.

Kouluratsastus max. 12 paikkaa/3 ryhmää
Esteratsastus max. 12 paikkaa/3 ryhmää
Kenttäratsastus max. 8 paikkaa/2 ryhmää*

*Kenttäratsastuksessa ratsukot valmentautuvat kouluratsastuksessa, esteratsastuksessa ja maastoesteratsastuksessa

Kouluvalmennuksia pitävät Emile Groos ja Mark Beck. Valmennukset järjestetään Rowan Parkin tiloissa.
Estevalmennuksia Oliver Eberhart ja Simone Gotti. Valmennukset järjestetään Rowan Parkin tiloissa. Oliver valmentaa aina kuukauden viimeisenä lauantaina.
Maastoestevalmennuksia järjestää Karl Riese. Valmennuksia saatetaan järjestää muuallakin kuin Rowan Parkin tiloissa.


Vaikka sinulla olisi paikka tiimissä ja tiimin valmennus järjestetään, tarkoittaa se sitä. että sinulla on etuoikeus osallistua valmennukseen, täyttämättömät paikat avataan yleiseen jakoon muutamaa päivää myöhemmin, kaikille avoimuuden alkamisajankohta ilmoitetaan valmennuksen yhteydessä.

Hae valmennustiimiin

Lähetä ja sähköpostitse virtuaali@kolkko.net otsikolla "Valmennustiimi LAJI", jokaiseen haluttuun lajiin pitää tehdä hakemus erikseen.

Esittely ratsukosta, millä tasolla olette tällä hetkellä ja mille tasolle haluasitte päästä. Kerro teidän haasteista lajin suhteen. Liitä myös linkki hevosen sivuille.
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa